6973046073 Μαρούσι / Αττική dimpapa1977@gmail.com
 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ
WOOD FLOORS | Ξύλινα Δάπεδα Αττική - Ξύλινες Σκάλες & Επενδύσεις Ξύλου Αττική
 
 
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των ξύλινων δαπέδων, η επιχείρησή μας “WOOD FLOORS” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή του ιδανικού εσωτερικού ή εξωτερικού ξύλινου δαπέδου της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο, να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και δοκιμασμένες λύσεις.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
   
  Δάπεδα Μασίφ
  Ημιμασίφ
  Laminate
  Προγυαλισμένα
  Βινυλικά
  Εξωτερικού χώρου - Deck
 
   
Με αγάπη, τέχνη και μεράκι δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους με ξύλινα και συνθετικά-πλαστικά πατώματα υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σας.  
   
   
   
   
   
   
   
  ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Διαθέτοντας πλούσια συλλογή δαπέδων, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό υλικό, το χρώμα της επιλογής σας και γενικά να βρείτε το δάπεδο με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
   
   
 
 
Έπειτα εμείς, με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την άψογη και άμεση τοποθέτησή του στο χώρο σας, φροντίζοντας ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
Μετά το τέλος των εργασιών, η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε σχετικό με τα ξύλινα δάπεδα του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.