6973046073 Μαρούσι / Αττική dimpapa1977@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ
WOOD FLOORS | Ξύλινα Δάπεδα Αττική - Ξύλινες Σκάλες & Επενδύσεις Ξύλου Αττική
 
 
 
Τα ξύλινα δάπεδα αποτελούν αναμφισβήτητα μια κομψή και διαχρονική λύση για κάθε χώρο. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρειάζονται συντήρηση προκειμένου να μας χαρίζουν την ομορφιά τους για πολλά χρόνια. Επίσης, μπορεί να υποστούν βλάβες που μπορεί να οφείλονται σε κακή χρήση τους, υγρασίες, κακή διαχείριση κ.α.

Μην αγχώνεστε όμως! Εμείς είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να φροντίσουμε ώστε το ξύλινο δάπεδο του κτιρίου σας θα είναι σαν καινούριο.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
Η επιχείρησή μας “WOOD FLOORS” η οποία βρίσκεται στην Αττική, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την σωστή συντήρηση και επισκευή κάθε ξύλινου δαπέδου αλλά και να σας εγγυηθεί για ένα άψογο αποτέλεσμα.  
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Τρίψιμο ξύλινων δαπέδων
  Βάψιμο ξύλινων δαπέδων
  Γυάλισμα ξύλινων δαπέδων
  Επισκευή ξύλινων δαπέδων
 
   
   
   
   
   
   
   
  ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ & ΓΝΩΣΗ

μπορούμε να αφαιρέσουμε γρατζουνιές και μαυρίλες από τα παλαιά σας ξύλινα δάπεδα και να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση, ώστε να τα χαίρεστε όμορφα για πολλά χρόνια ακόμα.
   
   
 
 
Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να εξετάσουμε το δάπεδό σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την άμεση και σωστή επισκευή του.
 
 
 
 
 
Έχοντας επισκευάσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό ξύλινων δαπέδων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να σας προτείνει τις πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.