6973046073 Μαρούσι / Αττική dimpapa1977@gmail.com
hero image
 
 
 
 
WOOD FLOORS
Ξύλινα Δάπεδα Αττική - Ξύλινες Σκάλες & Επενδύσεις Ξύλου Αττική
 
 
 
Για περισσότερα από 20 χρόνια, η επιχείρησή μας “WOOD FLOORS” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται στο χώρο του ξύλου και των δαπέδων προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Με αγάπη και μεράκι, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και συντήρηση ξύλινων δαπέδων αλλά και την κατασκευή κάθε είδους δαπέδου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Παράλληλα, κατασκευάζουμε σκάλες ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και επενδύσεις ξύλου σε τοίχους και ταβάνια.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Ελλάδα, μπορεί να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Είμαστε εδώ για εσάς για να αναλάβουμε από την επιλογή του σωστού δαπέδου για το χώρο σας, μέχρι την σωστή τοποθέτηση και την παράδοση του πάντα στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

Δεν σταματάμε όμως εκεί. Επιθυμώντας την άριστη εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε διαρκή υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την σωστή συντήρηση του ξύλινου δαπέδου σας καθώς και την επισκευή του.
 
   
   
   
   
   
   
   
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
   
 
Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο αυξάνεται και επιζητεί τις υπηρεσίες μας για την ικανοποίηση των αναγκών τους.
Στόχος μας είναι αφενός η δημιουργία κομψών χώρων και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
   
   
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.